HVEM ER VI?

...NÅR DER KRÆVES PERFEKTION OG PRÆCISION

Zenith Landmåling A/S blev grundlagt i slutningen af 2018, med engagement og passion for, at levere vores kunder den ekstraordinære indsats i og omkring opmålings- og afsætningsopgaver, samt databehandling.

Vores mangeårige erfaring, perfektionisme og faglige stolthed, sikrer effektive og gennemarbejdede resultater. 

Vi udfører mange forskellige typer af landmålingstekniske opgaver. Både de mere normale og rutineprægede projekter, med opmåling af facader, ledningsregistrering, opmåling med drone og afsætning af hegn. Til de mere særprægede med indmåling af levelarms, til kalibrering af airborne mapping udstyr. Til de større projekter med løbende kontrol og vedligehold ved afsætning af store byggegruber.

Men vi beskæftiger os især, og vores ekspertise, er rådgivning og specialist opgaver omkring jernbanen. Hvor vi har flere infrastrukturelle projekter. Herunder GEDO måling, krab måling, kontrol af fritrumsprofiler, afsætning og indmåling af perroner, og kørestrømsfundamenter. 

Derfor sætter vi en ære i, at vi har den faglige viden og tekniske kunnen til at udføre vores projekter. Vi er i besiddelse af nyt og moderne udstyr, der sikrer høj effektivitet og akkuratesse.

Vores kontorer er placeret i Måløv, Odense og Horsens. Men geografisk er vi kørende i hele landet, og har mange forskellige projekter kørende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af kontorerne, både de tekniske tegnere, hvor der også udarbejdes as built-dokumentation, mængdeberegninger og kvalitetssikringsmateriale i 2D og 3D.